frågafrågafråga

Det har varit lite tomt i bloggen senaste veckan men nu är vi tillbaka igen med nya krafter. Just nu så pågår programplanering för fullt så att svetten rinner(nästan..). Bara en och en halv vecka kvar nu och vi är så taggade! Hoppas att ni också är det. Det är lite tomt med frågor i våran frågelåda; fråga, fråga, fråga! Vi har ju sagt att ni ska fråga saker om stress, men jag tycker att vi släpper våra andra teman nu så fråga på om kärlek och vänskap också.

Nu ska vi fortsätta våran planering. Hej svejs!
//Hanna och Emmy

våga fråga!

Kasta in frågor i våran frågelåda snälla ni. Det kommer göra vårat program bäst.
Stress är första temat, fråga på!

studiodag

Bra dag i radiostudion. Nu är vi mer peppade än någonsin inför premiären! Kommer bli finemang.


frågelåda

För att vi fick en så trevlig kommentar från Kurt om att man ska kunna skicka in frågor om relationer vilket var ett toppenförslag så använder vi det och ni får skicka in frågor till oss här i kommentarsfältet (eller på mejlen; [email protected] eller [email protected]) om ditten och datten. Vi börjar med att ni får skicka in frågor om stress och allt vad det innebär och sen kommer vi börja med relationer. Men först, mejla eller kommentera allt ni funderar på om relationer.

Frågelådan öppnar... NU!

radioutbildning och förslag

Tjaa.

Tomorrow it's gonna be radioutbildning på Broby Grafiska i Sunne. Det ser vi fram emot nu sådär tre veckor innan första sändningen. Börjar kännas lite pirrigt redan nu faktiskt. Känn er fria att droppa in med kommentarer och förslag på vad just DU vill att vi ska prata om. Alla tas emot med stora varma kramar från oss.

Hanna.

START

Halloooo!
Nu sitter Emmy och Hanna här i Hannas källarlägenhet och har precis skapat en BLOGG! Mycket duktigt. Här tänkte vi skriva litegrann om hur det går med vårt projektarbete, det känns ju kanske lite mer inspirerande ibland att skriva ett blogginlägg än att kladda i loggboken. Och förresten, det kan ju vara lite bra och veta vad det är för projektarbete vi håller på med också. Vi ska faktiskt göra radio! En dröm som vi båda haft sen barnsben faktiskt. Det låter ju så himla mysigt att sitta där i studion och ha skoj och lyssna på musik! Så nu tänkte vi se efter om det faktiskt är så nice som det verkar vara...

Så nu är vi i full gång och skriver manus, men just nu har idétorkan satt igång så vi passade på att blogga lite istället...

SÅ! Första lilla updaten klar! Ha det gött och tagga frrrrrrrrrrrrrrrrredag!
Dagens låt: I'm A Pilot - Fanfarlo

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0